Uutiset

Tuutoroinnin asiantuntijaksi uuteen ylioppilaskuntaan?

Tampereen ylioppilaskunta tulee olemaan lähes 18 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Haemme nyt uuteen organisaatioomme:

Tuutoroinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asiantuntija tulee vastaamaan ylioppilaskunnan työntekijänä Tampereen yliopiston tuutoroinnista ja muista alkuvaiheen ohjauksen toimenpiteistä kuten orientaatiosta yhteistyössä yliopiston kanssa. Tuutorointi käsittää myös kansainvälisten opiskelijoiden tuutoroinnin. Tehtävä tulee olemaan uusi ja siten valittava henkilö pääsee työskentelemään ainutlaatuisessa tilanteessa ja luomaan uudenlaista tuutoroinnin ja alkuvaiheen ohjauksen toimintamallia. Kaikkiaan uudessa yliopistossa tulee toimimaan noin 850 tuutoria ja uusia aloittavia opiskelijoita on vuosittain noin 3700.

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpito eri tuutorointiin osallistuvien toimijoiden kesken, tuutoroinnin kehittäminen ja koulutusten järjestäminen yliopiston kanssa sekä tuutorihaun organisointi. Asiantuntija tuottaa tuutoreille ja uusille opiskelijoille jaettavaa materiaalia. Asiantuntija toimii yhteistyössä ylioppilaskunnan muiden asiantuntijoiden ja tuutoroinnista vastaavan hallituksen jäsenen kanssa.

Etsimämme henkilö haluaa sekä kehittää että kehittyä. Hänellä on intoa päästä luomaan toimivat käytännöt uusien opiskelijoiden orientaatioon ja toivottamaan heidät tervetulleeksi yhteiseen yliopistoyhteisöömme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • osaamista tuutoroinnista ja vertaisohjauksesta korkeakoulussa
  • ymmärrystä ohjaustoiminnan merkityksestä tavoitteellisena toimintana
  • suuren toimijajoukon koordinaatiotaitoja
  • hyviä koulutus- ja sisällöntuottamisvalmiuksia sekä esiintymistaitoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi luetaan:

  • aiempi kokemus opiskelijajärjestön ja korkeakoulun yhteistyöstä ja toiminnan kehittämisestä
  • aiempi kokemus vapaaehtoistoiminnan ohjaamisesta
  • kokemusta toimimisesta kansainvälisessä yhteisössä
  • kiinnostus uusiin digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan työnsä 2.1.2019. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja siitä maksetaan 1935,88 euroa/kk peruspalkkaa. Lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan valintatyöryhmälle viimeistään 28.10.2018 sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään 5.-7.11.2018. Päätös valittavasta henkilöstä tehdään 9.11.2018.

Ota yhteyttä kuullaksesi tehtävästä lisää:

Sanni Pietilä, pääsihteeri

paasihteeri@tamy.fi

0503612854

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös