Uutiset

Vastaa ylioppilaskunnan yhdenvertaisuuskyselyyn!

Ylioppilaskunta on kiinnostunut opiskelijoiden hyvinvoinnista ja yhdenvertaisuudesta yliopistoyhteisössä. Ylioppilaskuntien yhdistyessä laaditaan uusi yhdenvertaisuussuunnitelma, jonka avulla halutaan edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta myös uudessa yliopistossa. Tähän tarvitsemme jäsenistömme apua. Vastaamalla kyselyyn voit auttaa meitä rakentamaan uutta parempaa tulevaisuutta.

Kyselyssä on jaoteltu erikseen kysymykset yhdenvertaisuudesta opetustilanteissa sekä yhdenvertaisuudesta opiskelijatoiminnassa, kuten järjestöjen, ja ylioppilaskunnan tapahtumien osalta. Toivommekin saavamme vastauksen mahdollisimman monelta opiskelijalta, jotta saamme arvokasta tietoa siitä, miten opiskelijat kokevat yhdenvertaisuuden toteutuvan kampuksellamme. Kysely on yhteinen Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan TTYYn kanssa.

Toivomme vastauksia kaikilta opiskelijoilta, niin järjestöjen jäseniltä kuin myös niiltä opiskelijoilta, jotka eivät koe kuuluvansa mihinkään järjestöön. Kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan yksilöpalkintoina leffalippuja. Kannattaa siis osallistua!

Siirry kyselyyn tästä

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia, ja kysely on auki 26.3.-6.5.2018. Kaikki vastaukset ovat anonyymejä.

Lisätietoja: sopoasiantuntija@tamy.fi

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös