Sähköpostilistat

Sähköpostilistat

Ylioppilaskunnan ja sen piirissä toimivien yhdistysten toiminnasta sekä opiskelijoihin liittyvistä valtakunnallisista ja paikallisista uutisista tiedotetaan Tamyn sähköpostilistoilla. Tamyn tiedotteen avulla saa tiivistä tietoa ajankohtaisista asioista, kun taas sektorikohtaisten listojen avulla voi perehtyä syvemmin itseään kiinnostavaan aihepiiriin.

Sähköpostilistoja on kahdenlaisia, avoimia ja tietyn alan vapaaehtoistoimijoille tarkoitettuja. Avoimelle listalle jokainen aiheesta kiinnostunut liittyy itse ohjeen avulla. Vapaaehtois- ja luottamustoimijoille tarkoitetuille listoille liitytään listasta riippuen joko omatoimisesti ohjeen avulla tai ottamalla yhteys ylläpitäjään.

Avoimelle listalle liittyminen ja poistuminen

Liittyminen

Kaikki Tamyn ylläpitämät sähköpostilistat ovat niin sanottuja listserv-listoja. Niille liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen listserv(at)uta.fi. Viestin otsikkorivi jätetään tyhjäksi ja itse viestiksi kirjoitetaan:

SUBSCRIBE listannimi Etunimi Sukunimi

Jos Tiina Tamylainen siis haluaisi liittyä kansainvälisiä asioita käsittelevälle kv-listalle (kv-lista(at)uta.fi), hän kirjoittaisi: SUBSCRIBE kv-lista Tiina Tamylainen.

Liityttyäsi listalle voit lähettää postia listan nimen mukaiseen osoitteeseen.

Poistuminen

Listserv-listoilla käyttäjä itse voi poistua listalta lähettämällä seuraavanlaisen viestin osoitteeseen listserv(at)uta.fi:

SIGNOFF listannimi

Listan nimi siis kirjoitetaan viestiin ilman @uta.fi-päätettä, esimerkiksi SIGNOFF kv-lista. Otsikkoa tähänkään sähköpostiviestiin ei tarvita.

Avoimet listat

Seuraavat listat on suunnattu kaikille niiden sisällöstä kiinnostuneille. Listoille voit liittyä (ja poistua niiltä) omatoimisesti noudattamalla edellä esitettyjä ohjeita.

TULOSSA: Tamyn uutiskirje

Tamyn Ajankohtaista-uutiskirjeeseen kootaan uutisia Tamyn toimintaan ja Tampereen yliopiston opiskelijoihin liittyen. Uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti kerran-pari kuukaudessa lukuvuoden aikana. Kirje tilataan sivun alalaidasta. Listaa ylläpitää järjestö- ja viestintäasiantuntija.

tapahtuu@uta.fi

Tapahtuu-tiedotteeseen kootaan ajankohtaisia Tamyn, sen piirissä toimivien yhdistysten ja muiden yhteistyötahojen tapahtumia. Viesti lähetetään listalle lukukausien aikana viikoittain, ja tapahtumatiedot julkaistaan myös Tamyn sähköisessä tapahtumakalenterissa. Listaa ylläpitää järjestö- ja viestintäasiantuntija.

is-list@uta.fi

Englanninkielinen infolista, joka on suunnattu erityisesti ei-suomenkielisille opiskelijoille. Listalla viestitään viikoittain. Listaa ylläpitää kansainvälisten asiain asiantuntija

kv-lista@uta.fi

Lista on tarkoitettu kansainvälisyyteen ja kehitysyhteistyöhön liittyville tapahtumille, tiedotteille ja työpaikkailmoituksille. Listaa ylläpitää kansainvälisten asiain asiantuntija.

sopo-lista@uta.fi

Listalla viestitään viikoittain ajankohtaisista sosiaalipoliittisista uutisista ja tapahtumista. Aiheita ovat esimerkiksi asumiseen, toimeentuloon, terveyteen, yhdenvertaisuuteen ja ympäristöön liittyvät asiat. Listaa ylläpitää sosiaalipoliittinen asiantuntija.

kopo-lista@uta.fi

Listalla viestitään viikoittain ajankohtaisista koulutuspolitiikkaan liittyvistä uutisista, tapahtumista ja hallinnon opiskelijaedustajien hauista. Liittymistä suositellaan erityisesti hallinnon opiskelijaedustajille ja järjestöjen opintovastaaville. Listaa ylläpitää koulutuspoliittinen asiantuntija.

Vapaaehtois- ja luottamustoimijoiden listat

Listat on tarkoitettu kyseisessä tehtävässä toimiville vapaaehtoisille ja luottamushenkilöille.

apn-lista@uta.fi

Lista on tarkoitettu aine- ja tiedekuntajärjestöjen puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa ylläpitävään järjestö- ja viestintäasiantuntijaan.

kerholista-tamy@uta.fi

Lista on tarkoitettu harrasteyhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa ylläpitävään järjestö- ja viestintäasiantuntijaan.

aj-tiedotus@uta.fi

Lista on tarkoitettu järjestöjen tiedotuksesta ja viestinnästä vastaaville opiskelijoille, jotta he voivat välittää asioita eteenpäin oman järjestönsä listoilla. Listalla tiedotetaan Tamyn ja järjestöjen tapahtumista, tempauksista ja ekskursioista. Sille välitetään myös opiskelijoiden edunvalvontaa koskevia viestejä sekä avoimia luottamtehtäväuspaikkoja. Listaa ylläpitää järjestö- ja viestintäasiantuntija. HUOM! Lista on avoin, ja sille liitytään itse ohjeen avulla.

internationalorganizers@uta.fi

Lista on tarkoitettu kansainvälisistä asioista vastaaville järjestötoimijoille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä kansainvälisten asioiden asiantuntijaan.

hallopedit_tamy@uta.fi

Lista on tarkoitettu yliopistohallinnon opiskelijaedustajille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa pitävään koulutuspoliittiseen asiantuntijaan.

Lisäksi hallopedeille on kollegion opiskelijoiden lista, opetussuunnitelmatyön hallopedien lista ja Tampere3-edustajien lista. Nämä ovat suljettuja ja niille liitytään ottamalla yhteyttä listoja ylläpitävään koulutuspoliittiseen asiantuntijaan.

kopovastaavat@uta.fi

Lista on tarkoitettu ainejärjestöjen koulutuspoliittisille vastaaville. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa ylläpitävään koulutuspoliittiseen asiantuntijaan.

kv-tutorit@uta.fi

Lista on tarkoitettu kansainvälisten opiskelijoiden tuutoreille, ja sitä ylläpitää kansainvälisten asioiden asiantuntija. HUOM! lista on avoin, liity sille itse ohjeen avulla.

tuutorit@uta.fi

Lista on tarkoitettu suomenkielisten opiskelijoiden tuutoreille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa ylläpitävään järjestö- ja viestintäasiantuntijaan.

Valiokuntien sähköpostilistat

Valiokuntien sähköpostilistat on tarkoitettu valiokunnan sisäiseen käyttöön. Tapahtumista ja muista tiedotettavista asioista viestitään avoimilla sähköpostilistoilla.

Edustajiston sähköpostilista

Lista on tarkoitettu edustajiston jäsenille ja varajäsenille. Sille liitytään ottamalla yhteyttä listaa ylläpitävään jäsenpalvelusihteeriin.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös