Edustajistovaalit

Edustajistovaalit 2017

 

Syksyllä ylioppilaskunnassa nostatetaan vaalihuumaa, kun nykymuotoiselle ylioppilaskunnalle valitaan viimeinen edustajisto. Vaalit järjestetään 7.-8.11.2017. Osallistumaan pääset monella tapaa.

  1. Seuraa vaalihypeä Tamyn some-kanavissa. Parhaiten tapahtumista pääset perille liittymällä  ”Lajinsa viimeinen – Edustajistovaalit 2017″ -tapahtumaan Facebookissa. Tietoa ja tunnelmia tarjolla myös Tamyn Instan ja Twitterin kautta.
  2. Lähde itse ehdolle ja lunasta paikkasi lajinsa viimeisenä edaattorina! Askelmerkit ehdolle lähtemiseen.
  3. Äänestä. Mikäli olet ilmoittautunut läsnäolevaksi viimeistään 21 päivää ennen vaaleja, pääset äänestämään sähköisesti peruspalvelutunnuksien avulla. Itsellesi sopivan ehdokkaan voit löytää ehdokasasettelun päätyttyä seuraamalla vaaliliittojen omia viestintäkanavia ja täyttämällä vaalikoneen.

TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ:

Ehdolle asettuminen

28.9. klo 16 mennessä.  Lisätietoja ehdolle asettumisesta Ehdokkaaksi? -sivulta ja tarvittavat asiakirjat ehdolle asettumiseen Vaaliasiakirjat ja ohjeet -välilehdeltä.

Ennakkoäänestys

30.10.-3.11.2017 (sähköinen vaali)

Varsinaiset vaalipäivät

7.11. klo 9-20 (sähköinen vaali)

8.11. klo 9-18 (sähköinen vaali)

 

EHDOLLE ASETTUMISESTA LYHYESTI:

Voit lähteä ehdolle joko vaalilistan kautta tai itsenäisenä ehdokkaana. Ehdokkaaksi voi asettua toimittamalla ehdokasilmoituksen sähköisesti e-lomakkeella tai paperisena Tamyn toimistoon. Ehdokasilmoitukset on jätettävä Tamyn toimistoon (Yliopistonkatu 60 A) tai tallennettava lomakkeelle viimeistään torstaina 28.9. klo 16.00 mennessä. Lue myös ohjeet vaaliasiakirjojen täyttämiseen.

LYHYESTI VAALEISTA:

Vaaleissa äänestetään sähköisesti peruspalvelutunnusten avulla. Äänioikeutettuja ovat kaikki viimeistään 21 päivää ennen vaaleja läsnä olevaksi ilmoittautuneet Tamyn jäsenet.

Edustajisto koostuu 40 edaattorista, jotka päättävät mm. ylioppilaskunnan budjetista ja toimintasuunnitelmasta sekä valitsevat vuosittain ylioppilaskunnan hallituksen. Edustajiston päätettävissä siis on, millaiseen toimintaan jäsenistön jäsenmaksut käytetään.

Nyt valittavan edustajiston toimikausi on poikkeuksellisesti vain vuoden. Toimikausi alkaa vuoden 2018 alusta. Vaalit ovat nykymuotoisen edustajiston viimeiset sillä korkeakoulujen yhdistyminen muuttaa myös ylioppilaskuntien rakennetta. Voit lukea lisää edustajiston toiminnasta täältä.

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös