Vaaliliitot

VAALILIITOT

Tamyn edustajistovaaleissa on mukana yhteensä 14 vaaliliittoa. Ne ovat lueteltuna tässä aakkosjärjestyksessä. Ehdokkaat -välilehdeltä löydät kaikki ehdolla olevat ehdokkaat keskusvaalilautakunnan hyväksymän ehdokasyhdistelmän mukaisessa järjestyksessä.

Mitkä ihmeen vaaliliitto ja edariryhmä? Edustajistovaaleissa ehdokkaat muodostavat vaaliliittoja ja liitot keskenään vaalirenkaita niin halutessaan. Vaaleissa äänestetään siis ehdokkaita eri vaaliliitoista tai -renkaista hieman puolueiden ehdokaslistojen tapaan. Edustajistossa valituksi tulleet vaaliliittojen edustajat muodostavat edustajistoryhmiä.

 

VAALILIITOT TAMYN EDUSTAJISTOVAALEISSA

(Yhteyshenkilönä on kunkin vaaliliiton vaaliasioitsija)

    

KESKEISET

Keskeiset on kaikkien itsensä poliittiseen keskustaan sijoittavien opiskelijoiden lista. Haluamme edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä, sekä yhteiskunnallista keskustelua opiskelijoiden keskuudessa.

Vaaliasioitsija: Laura Hämäläinen (laura.s.hamalainen[at]hotmail.com)

 

SOSIALIDEMOKRAATIT

Me demariopiskelijat haluamme edistää vapauden, solidaarisuuden ja tasa-arvon kautta kestävää hyvinvointia opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelijoiden vaikutusmahdollisuudet yliopistossa on turvattava.

Vaaliasioitsija: Oscar Lindvall (lindvall.oscar.a[at]student.uta.fi)

 

TAMPEREEN YLIOPISTON VIHREÄ VASEMMISTO

Viva on punavihreiden opiskelijoiden lista. Haluamme vahvan ylioppilaskunnan, joka valvoo opiskelijoiden etua toimeentulosta ympäristöpolitiikkaan ja puolustaa sivistysyliopistoa ja demokratiaa. Järjestämme jatkuvasti toimintaa myös edustajiston ulkopuolella, joten mukaan voi hypätä milloin vain!

Vaaliasioitsija: Milka Hanhela (hanhela.milka.i[at]student.uta.fi)

 

VIHREÄ LISTA

Vihreä lista on puoluepoliittisesti sitoutumaton joukko vihertäviä opiskelijatoimijoita. Haluamme ylioppilaskunnan, joka valvoo rohkeasti opiskelijoiden etua ja edistää avoimuutta, yhdenvertaisuutta ja ekologisuutta niin yliopistoyhteisössä kuin yhteiskunnassa laajemminkin. Vihreälle listalle koulutus on maksutonta, toimeentulo perustuloa ja kaupunki opiskelija- ja ympäristöystävällinen.

Vaaliasioitsija: Reima Kuukka (kuukka.A.reima[at]student.uta.fi)

 

SINIMUSTA VIHEROIKEISTO

Edustamme ympäristöarvot huomioivaa klassista oikeistoliberaalia ajattelutapaa. Tuomme vaihtoehdon valtavirtaiselle vihreälle ajattelulle, jossa ympäristöarvot uhrataan kulttuurimarxismin alttarille. Ryhmästämme löytyy vankkaa kokemusta mm. luonnontieteistä, yhdistystoiminnasta ja yhteiskunnallisesta aktivismista.

Seppo Lehto (vapaussoturi@gmail.com)

 

 

KOKOOMUSOPISKELIJAT

Kokoomusopiskelijat toimii edustajistossa vastuullisena, uudistusmielisenä ja kansainvälisyyttä edistävänä toimijana. Äänestämällä Kokoomusopiskelijoita tiedät, miten sinun rahasi käytetään.

Vaaliasioitsija: Elina Järvenpää (jarvenpaanelina[at]gmail.com)

 

 

MEDAATTORIT

Medaattorit on lääkisopiskelijoista koostuva vaaliliitto. Ryhmän tarkoituksena on tuoda edustajistossa esille järjestöjen näkökulmaa ja muistuttaa, että Kaupissakin on yliopiston kampus.

Vaaliasioitsija: Eero Nihtinen (nihtinen.eero.j[at]student.uta.fi)

 

 

HALLINTOTIETEIDEN LIITTO

Hallintotieteiden liitto on sitoutumaton edustajistoryhmä. Arvojamme ovat ainejärjestölähtöisyys, vuorovaikutus sekä yhteistyö. Tavoitteenamme on rakentaa jokaista opiskelijaa puhutteleva ylioppilaskunta.

Vaaliasioitsija: Kyösti Husso (kyostihusso[at]gmail.com)

 

 

SITOUTUMATTOMAT YHTEISKUNTATIETEILIJÄT

Puoluepoliittisesti sitoutumaton vaihtoehto yhteiskunnallisesti aktiivisille opiskelijoille. Kriittistä argumentaatiota, avointa keskustelua ja perusteltuja näkemyksiä. Paras argumentti voittaa.

Vaaliasioitsija: Sanni Lehtinen (lehtinen.sanni.e[at]student.uta.fi)

 

VAPAABOOMARIT

Vaaliasioitsija: Joel Oranen (vapaaboomarit[at]boomi.fi)

 

LUUPPI_PUOLUE

Matematiikan, tilastotieteen ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoista koostuva poliittisesti sitoutumaton vaaliliitto, joka ajaa oikeasti yhtenäistä ylioppilaskuntaa TTY:n kanssa, jäsenmaksua lähemmäs TTY:n maksua, sekä järjestöjen avustamisen tehostamista.

Vaaliasioitsija: Lassi Halminen (halminen.lassi.a[at]student.uta.fi)

 

KONTAKTI

Kontakti luo kontaktin tamperelaisten opiskelijoiden välille. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumattomia COMS:n opiskelijoita, ja me tulimme luomaan yhteisöllisen, yhdenvertaisen, hyvinvoivan ja kansainvälisen yliopiston.

Vaaliasioitsija: Janne Kajander (kajander.janne.m[at]student.uta.fi)

 

BOSA BEER PARTY

Harrastekerhotaustaisena ryhmänä perustamme toimintamme poikkitieteelliselle tekemisen meiningille. Edustajistossa jatkamme BOSAn tuttua hauskaa linjaa edistäen opiskelijoiden ja järjestöjen toimintamahdollisuuksia ja siten kampuskulttuuria, viihtymista ja hyvinvointia.

Vaaliasioitsija: Ville Kivini (ville.kivini[at]gmail.com)

 

SITOUTUMATTOMAT KASVATUSTIETEILIJÄT

Proka, eli Sitoutumattomat Kasvatustieteilijät on sitoutumaton vaaliliitto, joka tuo koulutusalan asiantuntemusta opiskelijapolitiikaan. Proka haluaa varmistaa, että edustajistossa päätökset tehdään keskustellen sekä toisia kuunnellen ja kunnioittaen.

Vaaliasioitsija: Kaisa Partanen (partanen.kaisa.j[at]student.uta.fi)

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös