Aatemarkkinat

Aatemarkkinat

Perinteiset Aatemarkkinat järjestetään Järjestöviikolla Tampereen yliopiston päätalon aulatiloissa. Markkinoilla yhdistykset ja muut yliopiston ja ylioppilaskunnan piirissä olevat toimijat levittäytyvät kokonaiseksi päiväksi esittelemään toimintaansa. Kannattaa siis tulla kiertelemään ja löytämään vaikkapa itselleen sopivin harrasteyhdistys tai tulla tutustumaan edustajistoryhmien toimintaan!

Enimmäkseen mukana on Tamyn piirissä toimivia yhdistyksiä, kuten ainejärjestöjä, harrasteyhdistyksiä ja edustajistoryhmiä, mutta muutkin ovat tervetulleita. Erilaisia opiskelijoita kiinnostavia kansalaisjärjestöjä markkinoilla yleensä näkyykin.

Fukseille Aatemarkkinat on erinomainen tapa aloittaa uuden yliopiston ja opiskelukaupungin yhteisöihin tutustuminen.

Vuoden 2017 Aatemarkkinat järjestetään 27.9.2017 klo 10-14. Lisätietoa luvassa myöhemmin!

Järjestöille

Aatemarkkinat järjestetään keskiviikkona 27.9.2017 klo 10-14 Tampereen yliopiston Päätalon pääaulassa ja juhlasalin aulassa. Voitte nyt ilmoittaa järjestönne mukaan!

Yhdistysten ilmoittautuminen markkinoille avautui 1.9.2017, ja se päättyy tiistaina 19.9.2017 klo 10 tai sitten kun esittelypaikat tulevat täyteen. Markkinoille on varattu noin 40 pöytää, joten lähtökohtaisesti mukaan pääsee tämän verran ilmoittautuneita. Pöydän ja sermin voi kuitenkin jakaa toisen tahon kanssa, jolloin osallistujamäärää voidaan nostaa. Tällaisesta toiveesta voitte kertoa ilmoittautumisenne yhteydessä. Jotta mahdollisimman moni halukas ständeilijä pääsisi mukaan on pöydän jakaminen mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa! Etusijalla ilmoittautumisessa ovat yliopiston ja ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt, kerhot, yhdistykset ja toimijat. Jos paikkoja jää, voidaan mukaan ottaa muitakin tahoja. Ilmoittautumisjärjestys ratkaisee!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään myös esittelytekstiä lisättäväksi suomeksi ja englanniksi näille sivuille – jos siis toimintaanne voi osallistua kummallakin kielellä, toimittakaa esittelystä kummatkin kieliversiot. Täällä niitä ei lähdetä erikseen kääntämään.

Vahvistuksen osallistumisesta ja tarkemman ohjeistuksen markkinoista lähetämme sähköpostilla yhteyshenkilön osoitteeseen ennen Aatemarkkinoita.

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/LKhK6r

Lisätietoa: jvasiantuntija at tamy.fi

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös