Tuutoreille

Tuutoreille

Tuutoroinnin tarkoituksena on, että opiskelijatuutorit antavat vertaistukea yliopisto-opintojaan aloittaville opiskelijoille. Opiskelun aloittaminen on jännittävä vaihe elämässä – tuutori toimii tässä vaiheessa tärkeänä oppaana yliopiston tapoihin.

Opiskelijatuutoroinnista Tampereen yliopistossa vastaa pääasiassa yliopisto mm. kouluttamalla tuutorivastaavat sekä tuutorit. Yliopiston Opiskelijatuutorointi-sivustolle on kerätty tuutoreille monipuolisesti tärkeää tietoa.

Tamy tuutoroinnin tukena

Tamy koordinoi tuutorit@uta.fi -sähköpostilistaa, jolle liitetään kaikki tuutorivastaavat sekä tuutorit. Listalla tiedotetaan tuutorointia koskevista ajankohtaisista asioista, kuten koulutuksista ja tulevista tapahtumista.
Hei tuutori! Jos et vielä ole tuutorit-listalla, niin lähetä viestiä jvasiantuntija@tamy.fi, niin sinut lisätään listalle.

Tamylla on myös osuutensa tuutorikoulutuksissa.

Tamylta voit varata myös tiloja ja pelejä tuutorointitapahtumiin.

Oletteko järjestämässä kaikille avointa tapahtumaa? Katso apua viestintään.

Tamyssa tuutoroinnista vastaa hallituksen tuutorivastaava sekä järjestö- ja viestintäasiantuntija. Heiltä voit kysyä lisätietoja tuutorointiin sekä Tamyn palveluihin tuutoreille liittyen.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös