Tuutoreiden tapahtuma

Tuutoreiden tapahtuman tarkoituksena on tarjota tuutoreille viime hetken pontta tulevaa syksyä varten sekä mahdollisuuksia keskustella yli ainejärjestö- ja tiedekuntarajojen. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden kansallisten ja kv-tuutoreiden harvinaislaatuiseen keskinäiseen bondailuun, ainejärjestöjen hyvien käytänteiden vaihtamiseen, viime tingan kysymysten esittämiseen ja muuten vain uusiin tyyppeihin tutustumiseen sekä uusien opiskelijoiden tuloon orientoitumiseen.

Lue tapahtuman muistio täältä.

Tuutoreiden tapahtuma 2018

Tervetuloa Tamyn järjestämään tuutoreiden tapahtumaan juuri hieman ennen tuutoroinnin h-hetkeä tiistaina 14.8.2018 kello 18 alkaen Klubille! Ilmoittautuminen on käynnissä! Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan ja varmista itsellesi parhaat paikat tuutorointisyksyn käynnistymiseen! Ilmoittautua voi seuraavan verkkolomakkeen kautta: http://bit.ly/tamytuutori18. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 5.8.2018.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin!

Lisätietoja tapahtumasta: Järjestö- ja viestintäasiantuntija / jvasiantuntija@tamy.fi tai Kv-asiantuntija / kvasiantuntija@tamy.fi

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös